Wil je weten hoe intuïtief eten voor jou werkt? Plan een gratis kennismaking in!

Scholing buitencoaching voor diëtisten, leefstijlcoaches en gewichtsconsulenten

Hé diëtist, leefstijlcoach of gewichtsconsulent!

 

Wil jij het graag anders doen in je praktijk? Je cliënten meer coachen in plaats van alleen maar voedingsadviezen geven? En heb je zin om - net als wij - ook met je cliënten naar buiten te gaan maar weet je niet goed hoe je daarmee moet beginnen? Kom dan naar onze scholingsdag voor buitencoaching!

Wij, Paulien Kruiper van Fier Coaching en Ingrid Kop van Eilandcoaching,  zijn diëtisten die al jaren buiten onze cliënten begeleiden. Tot ons groot genoegen! 

 

In 2022 vonden de eerste scholingsdagen Buitencoaching voor diëtisten, leefstijlcoaches en gewichtsconsulenten plaats. Een paar reacties van de deelnemers:

'Super leerzaam en diepgaand. Een eyeopener voor het werkveld!'

 'Een inspirerende dag met ervaringen en praktijkoefeningen in één. Genoeg tools om hiermee verder te gaan!'

 

Wat leer je tijdens de scholing? 

  • Wat zijn de grote voordelen van  buitencoaching en welke aandachtspunten zijn er als je cliënten begeleidt op het gebied van voeding 
  • Je krijgt praktische handvatten m.b.t. buitencoaching 
  • Je leert ervaringsoefeningen die je tijdens buitencoaching kunt inzetten
  • Je gaat met elkaar oefenen tijdens de scholing, zodat je zelf ervaart wat de oefeningen voor je kunnen doen: van je hoofd naar je gevoel/lichaam
  • Er is veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met collega’s
  • En dat allemaal op een prachtige plek met 2 enthousiaste diëtisten! 

 

Wanneer:  vrijdag 12 mei 2023 

 

Locatie: Steenwijk, Tuk's theehuis

De scholing vindt plaats vlakbij Steenwijk (Overijssel). Onze uitvalsbasis is Tuk's T-huis. Vanaf daar lopen we zo het bosgebied rond de Woldberg in. Tuk's T-huis is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer (ov-fiets vanaf station Steenwijk). 

 

Wat gaan we doen?

We zijn deze dag veel buiten om jullie zoveel mogelijk te laten ervaren hoe het is om buiten te coachen! De dag is een combinatie van oefeningen die we met elkaar buiten doen en achtergrond over het coachen buiten. Waarom is het zo goed om in de natuur te zijn, wat zijn de voordelen van in beweging zijn? Ook praktische zaken zullen we bespreken. Als je op voorhand vragen hebt die je zeker aan de orde moeten komen, stel ze ons gerust vast per mail!

We beginnen om 9.30 uur, inloop is vanaf 9.00 uur. De dag duurt tot uiterlijk 16.30 uur.

De scholing is geaccrediteerd door de BGN voor 6 studiepunten! 

 

De kosten

De kosten voor de scholingsdag zijn € 295,- (inclusief btw). Dit is inclusief koffie / thee en een vegetarische lunch, en een reader met alle informatie die we die dag behandelen.

Speciaal voor studenten geldt er een korting, de kosten zijn dan € 245,- (inclusief btw).

 

Ben je erbij?

Superleuk! Vul onderstaand formulier in, dan ontvang je de factuur van ons om de betaling te voldoen en te zijner tijd alle informatie over de scholing.

 

Vrijblijvend meer informatie? 

Of wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op. Je komt dan ook op de maillijst en wordt automatisch op de hoogte gehouden van nieuws rondom onze scholing. 

 

Wij hebben er nu al heel veel zin in…  Zien we je op 12 mei?

 

Aanmeldingsformulier Scholingsdag Buitencoaching en/of e-book

Ja! Ik ben erbij: