Scholing buitencoaching voor diëtisten, leefstijlcoaches en gewichtsconsulenten

Hé diëtist, leefstijlcoach of gewichtsconsulent!

 

Wil jij het graag anders doen in je praktijk? Je cliënten meer coachen in plaats van alleen maar voedingsadviezen geven? En heb je zin om - net als wij - ook met je cliënten naar buiten te gaan maar weet je niet goed hoe je daarmee moet beginnen? Kom dan naar onze scholingsdag voor buitencoaching!

Wij, Paulien Kruiper van Fier Coaching en Ingrid Kop van Eilandcoaching,  zijn diëtisten die al jaren buiten onze cliënten begeleiden. Tot ons groot genoegen! 

 

Sinds 2022 vinden de scholingsdagen Buitencoaching voor diëtisten, leefstijlcoaches en gewichtsconsulenten plaats. Een paar reacties van de deelnemers:

'Ik ben natuurlijk gevoed in de buitenlucht!'

 'Een inspirerende dag met ervaringen en praktijkoefeningen in één. Genoeg tools om hiermee verder te gaan!'

 

Wat leer je tijdens de scholing? 

  • Wat zijn de grote voordelen van  buitencoaching en welke aandachtspunten zijn er als je cliënten begeleidt op het gebied van voeding 
  • Je krijgt praktische handvatten m.b.t. buitencoaching 
  • Je leert ervaringsoefeningen die je tijdens buitencoaching kunt inzetten
  • Je gaat met elkaar oefenen tijdens de scholing, zodat je zelf ervaart wat de oefeningen voor je kunnen doen: van je hoofd naar je gevoel/lichaam
  • Er is veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met collega’s
  • En dat allemaal op een prachtige plek met 2 enthousiaste diëtisten! 

 

Basisscholingsdag

Wanneer:  donderdag 10 oktober 2024

 Locatie: volgt binnenkort

 Wat gaan we doen?

We zijn deze dag veel buiten om jullie zoveel mogelijk te laten ervaren hoe het is om buiten te coachen! Aan het begin van de dag dompelen we je gelijk onder in de natuur met een mini-bosbad. Verder is de dag een combinatie van oefeningen die we met elkaar buiten doen en achtergrond over het coachen buiten. Waarom is het zo goed om in de natuur te zijn? Ook praktische zaken zullen we bespreken. Als je op voorhand vragen hebt die zeker aan de orde moeten komen, stel ze ons gerust vast per mail! Je ontvangt een reader met daarin alle oefeningen en achtergrondinformatie.

We beginnen om 9.30 uur, inloop is vanaf 9.00 uur. De dag duurt tot uiterlijk 16.30 uur.

Je ontvangt een certificaat op naam. De scholing is geaccrediteerd door de BGN voor 6 studiepunten! 

 

Vervolgscholingsdag

Wanneer:  vrijdag 11 oktober 2024

Locatie: volgt binnenkort

 Wat gaan we doen?

Deze dag is een vervolg op de basisscholing en dus bedoeld voor als je die al gedaan hebt. Het is handig als je in de tussentijd zelf cliënten buiten gecoacht hebt maar ook als je dat nog niet gedaan hebt is deze dag leerzaam. We starten de dag weer met een mini-bosbad, we  leren nieuwe oefeningen, er komt theoretische achtergrond aan bod en we doen al wandelend een intervisiegesprek aan de hand van vragen. 
Ook deze scholing is geaccrediteerd door de BGN voor 6 studiepunten! 

 

Praktisch

De kosten: De kosten per scholingsdag zijn € 325,- (inclusief btw). Dit is inclusief koffie / thee en een vegetarische lunch, en de informatie op papier die we die dag behandelen. Speciaal voor studenten geldt er een korting, de kosten zijn dan € 275,- (inclusief btw)

Ben je erbij? Superleuk! Vul onderstaand formulier in, dan ontvang je de factuur van ons om de betaling te voldoen en te zijner tijd alle informatie over de scholing.

Vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact met ons op. Je komt dan ook op de maillijst en wordt automatisch op de hoogte gehouden van nieuws rondom onze scholing. 

 

Wij hebben er nu al weer veel zin in…  Zien we je in oktober? 

 

Aanmeldingsformulier Scholingsdag Buitencoaching 

Ja! Ik ben erbij: