Afspraken kunnen online of buiten dus coronaproof!

Mini programma dag 4: Compassie met jezelf, kleine stapjes zijn genoeg

Welkom bij de vierde en laatste dag van het online mini-programma! 

Kijk het onderstaande filmpje voor de opdracht en de toelichting. Onder het filmpje kun je daarna de opdracht nogmaals rustig nalezen voor je eraan gaat beginnen.

Veel succes!  En vergeet niet mijn aanbieding te kijken als je hier graag mee verder wilt! 

 

De opdracht:

Vandaag bedenk je hoe je jezelf helpt om je nieuwe overtuiging écht eigen te maken. Daarvoor volg je de volgende stappen:

  1. Herinner jezelf actief aan je nieuwe overtuiging door hem op te schrijven op een memo en deze op te plakken op plekken waar je hem vaak ziet. Dit kan zijn: de koelkastdeur, de voorraadkast, je computer, je agenda, et cetera. En spreek hem hardop uit tegen jezelf, zo vaak mogelijk!
  2. Schakel hulptroepen in: vertel aan je partner, een vriend(in), de buurvrouw dat je aan het oefenen bent met nieuw gedrag en een nieuwe overtuiging. Dit geeft je een stok achter de deur. En je kunt nog een keer samen mindful gaan proeven natuurlijk, met verschillende smaken bijvoorbeeld!
  3. Bedenk van tevoren wat je doet of zegt als het een keer anders loopt en je meer at dan je van plan was. Want geloof me: dat gaat gebeuren! Wees mild: je bent aan het leren, 1x niet gelopen zoals je graag wilt is nooit reden om op te geven. Bedenk wat je tegen een ander zou zeggen. Vriendelijk voor jezelf zijn is een sleutel om écht anders te gaan eten.
  4. Vier je successen! Geef jezelf dat extraatje als het gelukt is, een week, of een maand. Bloemen, een tijdschrift, lunchen met een vriend(in), een middagje vrij, wat maar voor jou van waarde is.

Heel veel succes en plezier! Wees niet te streng en geniet van je reis (en de chocola ;-))!

 

Dit mini-programma biedt de basis om zelf concreet aan de slag te gaan met het veranderen van je overtuigingen, met vriendelijkheid naar jezelf te kijken en te proeven hoe die verleiding nu echt smaakt. Het is een kleine doorsnee van wat het 3-maanden coachingstraject Fier je te bieden heeft. Heb je na deze vier dagen behoefte hebt om hier verder mee aan de slag te gaan?

 

Als je je binnen een week na afronding van het mini-programma  inschrijft voor het coachingstraject, dan geldt het bedrag van het mini-programma als korting op het coachingstraject!

Je betaalt dan dus geen € 499,- maar € 452,-.