Wil je weten hoe intuïtief eten voor jou werkt? Plan een gratis kennismaking in!

Individuele coaching voor een liefdevolle relatie met eten

paulien kruiper wandelconsult proefconsult leefstijl dietist gezonde relatie met eten

Het coachingstraject Fier is een individueel traject van 3 maanden. Het traject is bedoeld voor jou als je:

 • Al lang worstelt met eten en eetgedrag
 • Streng bent voor jezelf en veranderingen vanuit wilskracht aanpakt
 • Het moeilijk vindt om je eigen grenzen te bepalen qua eten
 • Gevoelens van schaamte en onzekerheid hebt rondom je gewicht en je eetgedrag 
 • Na alle diëten niet meer goed weet hoe je 'normaal' kunt eten
 • Je zoveel bezig houdt met eten dat het ten koste gaat van andere dingen in je leven
 • Niet weer het zoveelste dieet wilt maar een echte oplossing die vanuit jezelf komt en dus past bij jou. 

In het traject Fier leer je wat een liefdevolle relatie met eten voor jou betekent! Ik leer je realistisch te kijken  en mild voor jezelf te zijn. Ik begeleid jou mede op basis van de principes van Intuïtief Eten

 

Fier bestaat uit 5 een coachgesprekken van een uur. Deze doen we zoveel mogelijk buiten, lekker ontspannen en alle tijd. En dat is de basis om tot nieuwe inzichten te komen! Ook gaan we een keer samen proeven in een ‘proefconsult’, zodat je je bewust wordt van je eetgedrag.

Woon je verder weg, dan kunnen coachgesprekken ook online plaatsvinden. Of telefonisch terwijl we allebei wandelen! Dus afstand is geen probleem! 

Tussen de coachgesprekken door ontvang je van mij opdrachten en oefeningen die weer als input dienen voor de gesprekken. Aan bod komen bijvoorbeeld:

 • oefeningen vanuit intuïtief eten,
 • ontspanning,
 • ervaren met al je zintuigen,
 • ruimte maken voor jezelf en wat jij belangrijk vindt,
 • zelfcompassie,
 • ontdekken wat je waarden zijn.

 

Investering:

Om weer Fier te worden, investeer je met name tijd en aandacht in jezelf en je leefstijl. Dit is ook echt een investering omdat je een manier van eten en leven ontwikkelt waar je de rest van je leven profijt van hebt!

De financiële investering voor het Fier-traject is € 499,-. 

De kosten van het traject kun je of ineens of in 2 termijnen van € 275,- betalen. 

Inbegrepen zijn de 5 coachgesprekken, oefeningen op maat voor jou en een boek naar keuze van PuurGezond ! 

 

Vergoeding van zorgverzekeraar? 

In alle gevallen betaal je eerst de factuur aan mij (voor het gehele traject of in termijnen) en geef ik geen garantie dat je in aanmerking komt voor vergoeding. Je moet dus bereid zijn én in de mogelijkheid zijn om het volledige bedrag zelf te betalen. Aan het einde van het traject kan ik een aangepaste factuur voor je maken, waarin de data staan van de gesprekken en alle benodigde gegevens om je factuur in te dienen.

Als diëtist valt mijn individuele coaching onder 'dieetadvisering'.  Dieetadvisering zit voor iedereen in het basispakket voor 3 uur per jaar, de tarieven verschillen per zorgverzekeraar. Ook verschilt de maximale vergoeding, omdat ik geen contracten heb met verzekeraars. Gemiddeld kun je uitgaan van een totaal bedrag van €150-200 wat je vergoed zou kunnen krijgen vanuit het basispakket. Dit valt echter wel onder je eigen risico, dus als je nog geen kosten hebt gemaakt, telt het mee als eigen risico. In sommige gevallen zit er nog een extra vergoeding in het aanvullende pakket, maar dat is heel beperkt.

Alle consulten kunnen online plaatsvinden! Dus ook als we te maken hebben met maatregelen vanwege het coronavirus kun je gewoon een traject starten!